Jump to content


AI.lua error?


  • This topic is locked This topic is locked
5 replies to this topic

#1 poopie_head

poopie_head
  • Members
  • 2 posts

Posted 13 May 2009 - 07:40 PM

ok so i just gave my alchemist 150k and made a homunculus then AI.lua error came up and now i cannot play that character

#2 xcaseypants

xcaseypants
  • Members
  • 274 posts

Posted 13 May 2009 - 07:46 PM

I think your issue is that you deleted the original AI stuff, and just replaced it with the mirAI

If so, you need to find an original copy of the AI and put that into your current AI folder, then put your mirAI stuff into a new folder titled USER_AI
don't look at meeeeeeeeeeeeeee

#3 Nidhogg

Nidhogg
  • Members
  • 620 posts

Posted 13 May 2009 - 08:40 PM

also, to get back on that char right away, do /hoai on a diff char on the same acc

#4 DocHoliday07

DocHoliday07

    Massively Overrated

  • Donor
  • 2144 posts

Posted 13 May 2009 - 11:21 PM

if you want, you can PM me your MSN and ill send you the origonal ai.lua so that way you can fix it.

also, when you put mirAI
make sure you make a new folder inside the AI one fist called USER_AI
put it in there
not just in the normal AI folder
Posted Image

#5 CuteBoi

CuteBoi

    Administrator

  • Game Master
  • 4501 posts

Posted 15 May 2009 - 03:19 PM

View PostDocHoliday07, on May 13 2009, 10:21 PM, said:

if you want, you can PM me your MSN and ill send you the origonal ai.lua so that way you can fix it.

also, when you put mirAI
make sure you make a new folder inside the AI one fist called USER_AI
put it in there
not just in the normal AI folder

Can you just post this on the wiki for future reference?  Will make it easier to help people in the long run, just link them to the entry.
I like big butts and I can not lie.


Nuff said

#6 ForteXX

ForteXX
  • Developer
  • 1227 posts

Posted 15 May 2009 - 04:15 PM

http://wiki.legendro...27s_going_on.3F
Posted Image




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users